Acasă Actualitate Shopping City Timișoara deschide, oficial, sezonul cumpărăturilor de vară

Shopping City Timișoara deschide, oficial, sezonul cumpărăturilor de vară

728
DISTRIBUIȚI

 Shopping City Timișoara deschide, oficial, sezonul cumpărăturilor de vară, și lansează campania Summer Sales, dar și multe alte surprize pentru clienții centrului comercial.

Până pe 23 august, clienții centrului comercial au ocazia ideală de a-și completa ținutele estivale cu cele mai cool accesorii, gadget-uri și articole de îmbrăcăminte și încălțăminte. Mai mult, sunt și răsplătiți pentru shopping, cu unul dintre cele 2.000 de vouchere, în valoare de 30 lei fiecare, primite la cumpărături de minimum 300 lei, în limita stocului disponibil.

Surprize și distracție pentru toți vizitatorii

Vara este sezonul ideal pentru relaxare, plimbări și concerte în aer liber. Dar pentru toate acestea este nevoie de outfitul estival perfect, iar când acesta este însoțit și de reduceri, rețeta pentru o sesiune de shopping este completă. Astfel, prin campania Summer Sales, vizitatorii Shopping City Timișoara se vor bucura și de promoțiile irezistibile ale magazinelor din centrul comercial.

În plus, tot centrul comercial asigură și distracția acestei veri. Clienții sunt așteptați pe 15 iulie, să se relaxeze și să sărbătorească vara alături de Direcția 5, la concertul “La Apus”, ce va avea loc în parcarea foodcourt-ului, începând cu ora 19:00, dar și la show-ul de stand-up în aer liber susținut de Dan Badea, începând cu ora 21:30.

Certificare internațională COVID Safe

Siguranța vizitatorilor rămâne, bineînțeles, o prioritate, de aceea toate evenimentele vor avea loc respectând noile măsuri de distanțare socială, luând în calcul, în același timp, confortul vizitatorilor.

Mai mult, Shopping City Timișoara devine primul centru comercial din vestul țării ce primește certificarea internațională pentru măsurile de conformitate COVID-19, oferită de experții Safe Shopping Centers (SSC), companie suedeză independentă care acreditează siguranța centrelor comerciale din toată lumea. Acreditarea este o dovadă a eforturilor depuse pentru protejarea angajaților și vizitatorilor centrului comercial și confirmă că mall-ul funcționează în conformitate cu standardele sanitare internaționale și le oferă clienților o experiență de shopping în siguranță.

Mai multe detalii despre toate surprizele pregătite de Shopping City Timișoara pot fi descoperite pe site-ul centrului comercial și pe pagina de Facebook.

Comentarii

comentarii