Acasă Actualitate Strângere de fonduri pentru construcția centrului ”Fecioara Maria” de la Giroc Timiș....

Strângere de fonduri pentru construcția centrului ”Fecioara Maria” de la Giroc Timiș. Cum puteți dona?

DISTRIBUIȚI

Fundația Speranță pentru Voi Timișoara și Asociația Femeilor de Afaceri din România vor organiza, în data de 29 octombrie, evenimentul caritabil în scopul strângerii de fonduri pentru finalizarea construcției centrului pentru persoanele vârstnice ”Fecioara Maria” de la Giroc Timiș.

Locul de desfășurare va fi pe strada Pusta, exact la sediul unde se află în contrucție obiectivul, în Giroc.

Manifestarea caritabilă se va desfășura în conformitate cu legislația, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu SARS-COV2, pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță.

Confirmările se fac pe adresa fundatia@sperantapentruvoi.ro sau la tel 0745.351.950

Șantierul Centrului rezidențial pentru persoanele vârstnice „Fecioara Maria” din Giroc, cămin dedicat vârstnicilor fără adăpost, a fost deschis cu ajutorul donațiilor strânse cu prilejul organizării de-a lungul mai multor ani de către Asociația Femeilor de Afaceri din România, fondatoare, Maria Grapini, al manifestării caritabile „Balul Speranței”.

Dacă doriți să oferiți o șansă acestor oameni aflați în dificultate, puteți face o donație în contul Fundației Speranță pentru Voi,  IBAN: R007 PIRB 3701 7294 1700 1000, deschis la First Bank, Sucursala Mărăști Timișoara.

Speranță pentru bătrânii singuri pe lume!

 

Comentarii

comentarii