Acasă Eveniment Un bărbat și o femeie s-au întâlnit în trafic, în apropiere de...

Un bărbat și o femeie s-au întâlnit în trafic, în apropiere de Piața Maria din Timișoara. Două mașini au fost distruse

1454
DISTRIBUIȚI

Două mașini au fost implicate într-un accident rutier în apropiere de Piața Maria, la intersecția bulevardului 16 Decembrie 1989 și splaiul Tudor Vladimirescu, joi, 2 iulie, în jurul orei 12.00. La fața locului a apărut, la scurt timp după producerea accidentului, o autospecială cu pompieri din detașamentului 2 Timișoara.

Implicați în accident au fost doi șoferi: un bărbat, aflat la volanului unui Ford gri, care venea dinspre spitalul CFR, și o femei, la volanul unui Volkswagen bleu-marin, care venea dinspre Catedrală.

Ambele părți au declarat, pentru Ziua de Vest, că nu se consideră responsabile pentru producerea accidentului. Atât unul, cât și celălalt, au spus că aveau verde la semafor.

Totuși, femeia implicată în accident ne-a spus că, din câte a văzut unul dintre muncitorii aflați pe schela chiar din colțul intersecției, bărbatul care conducea Fordul ar fi stat pe telefon. Pe de altă parte, bărbatul ne-a spus că femeia a trecut pe roșu și că este încrezător că, după ce polițiștii vor consulta imaginile de pe camerele de supraveghere din intersecție, îi vor da dreptate. Femeia a sunat la 112 pentru a chema un echipaj de poliție care să lămurească situația.

Comentarii

comentarii